Изненадата, която ни готви Papi Hans

Papi Hans пусна последната си песен “Момиче”, част от дебютния му албум 12, преди няколко месеца. 
През цялото това време изпълнителят не бе особено активен нито в социалните мрежи, нито в обявяването на нови песни или проекти. Всъщност от ноември миналата година не сме чували нищо ново от него. И за това си има причина.
От профила на Papi Hans в Instagram разбираме, че последните няколко месеца са били тежки за него в личен план. “Усещам как ми става все по-неприятно да поддържам усмихнатата си Instagram поза, което е проблем. Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски договора”, пише изпълнителят.
На този етап изпълнителят отказва да влезе в детайли какво точно се случва с него, но написаното разбираме, че не е успял да се зарадва на нищо. Нито на албума, нито на успеха на песните, част от него. Papi Hans пише, че му е трудно да опише какво се случва в главата му с пост в социалните мрежи.
Но за сметка на това чрез музиката може най-добре изрази емоциите си. Ето защо подготвя EP албум, който ще бъде съставен от три песни. Той ще се казва Терапия, а трите песни в него са вдъхновени от три проблема, с които се е сблъскал.
Първата песен се казва “117”, към момента няма точна дата за пускането ѝ, но пък Papi Hans обещава да я чуем в идните дни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зад кулисите на семейното щастие на Ник Джонас и Приянка Чопра

В началото на годината Ник Джонас и съпругата му Приянка Чопра представиха пред света новото попълние в семейството – малката Малти Мари. Дълго време двойката ревниво пазеше първородната си дъщеря от светлината на прожекторите. Но когато си дете на известни родители, явно няма как да останеш далеч от вниманието и […]