Алек и Хилария Болдуин не спират да ни изненадват

Миналата година Хилария и Алек Болдуин изненадаха всички, като съобщиха за раждането чрез сурогатна майка на шестото им дете – Лусия. Новината дойде само шест месеца след като Хилария роди петото им бебе Еду, и то след два спонтанни аборта. В края на март семейството успя да ни изненада за пореден път с новината, че седмото им бебе е на път.
От сладко видео в профила на Хилария в Instagram сега разбираме и какъв ще е полът на бебе номер седем. 
След като всеки член от семейството предлага съвети на нероденото дете, 38-годишната Хилария най-накрая казва: “Нямам търпение да се запозная с теб, дъще моя.”
Под видеото Хилария пише, че винаги и е било едновременно забавно и важно за нея да разбера какъв е полът бебето, но този път, докато децата ѝ растат и се учат, е решила да им съобщи новината по малко по-различен начин.
“Какво ще направи нашето бебе любящ, цялостен човек? Какво има значение? Какво ще го накара да се чувства видяно, свободно и гордо”, са някои от въпросите, които си задава бъдещата майка, като допълва, че може би нищо, което можем дефинираме.
Хилария пише, че като родители можем само да напътстваме и насърчаваме духа на децата си, да слушаме, да споделяме опита си и да се учим от тях, докато наблюдаваме тяхното собствено пътуване.
“Можем да осигурим възможно най-добър живот, но останалото зависи от нашето бебе да открие неговото собствено, уникално аз”, категорична е съпругата на Алек Болдуин. 
Тя допълва, че споделя с феновете си надеждите и желанията на нейното семейство, насърчението и съветите за новото им бебе.
“Изпитвам много радост, гледайки тези деца, които са изпълнени с любов и най-простата, добра мъдрост. Да ги чуя да споделят тези думи е един от най-големите ми подаръци в живота”, пише още под видеото Хилария. 
Двамата с Алек Болдуин имат заедно шест деца – дъщерите Мария Лусия Виктория (13 месеца) и Кармен Габриела (8 г.) и синовете Рафаел Томас (6 г.), Леонардо Анхел Чарлз (5 г.), Ромео Алехандро Давид (3 г.), и Едуардо “Еду” Пао Лукас (18 месеца), припомнят от Bang Showbiz.
Алек Болдуин също има дъщеря Айрланд Болдуин, на 26 години, с бившата съпруга актрисата Ким Бейсинджър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg