Мария гушна 100 бона от Миро Дзвера, за да смъкне обвиненията си

Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си Мирослав Соколов, който преди няколко седмици обвини в насилие. Тя подаде жалба в полицията срещу него и го обвини в сериозни неща, включително, че е опрял дулото на пистолет в главата й. 

Колежки, които познават добре маниера на Мария, още от самото начало заподозряха, че има нещо гнило в цялата история и подозират, че с този ход певицата се опитва да измъкне пари от мъжа си. 
И подозренията на гилдията се оказаха верни. Дали е имало физическо посегателство ние няма как да знаем, но пък сме наясно защо миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинения, които по-рано отправи към Миро Дзвера. 

Изпълнителката на “Спомен” е поискала 100 бона от Мирослав, за да изчисти името му от полицейските хроники. След като получила парите, тя бързо се отказала от твърденията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори шанс на Миро, за да може да го оскубе с още кинти. 
В бранша й се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е сред най-опасните фолкпевици. “Върти ги на малкия си пръст, обира ги до шушка, но няма акъл да вложи средствата в нещо полезно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея отдавна никой не я слуша и не я вика по участия”, коментират от бранша./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рут Колева лъсна чисто гола на скандално ВИДЕО 18+

Певицата Рут Колева няма намерение да спре със скандалното си поведение, с което си навлича все повече недоброжелатели. Новата порция провокация идва от снимките на новия й клип, където е чисто гола.  Припомняме, че преди няколко години поп звезда вече пострада заради пристрастието си към фотосите без много дрешки. Тогава […]

Subscribe US Now