Джейсън Момоа облечен като Джони Деп и заплахите на Илон Мъск към Warner Bros. – още разкрития по делото с Амбър Хърд

Делото за клевета между Амбър Хърд и Джони Деп приключи преди година и си мислехме, че най-сетне драмата около него е приключила. Но се оказва, че сме сгрешили.
От наскоро направени публични документи по делото става ясно, че Амбър Хърд е обвинявала колегата си Джейсън Момоа, че се е обличал като Деп на снимачната площадка на “Аквамен и изгубеното кралство” и е искал тя да бъде уволнена.
Това се разбира от записките на терапевт, който актрисата е посещавала през 2021 г. През декември същата година Хърд се е оплакала на терапевта си, че Момоа целенасочено се е обличал като бившия ѝ, като дори е носил много пръстени по ръцете си, точно като него.
Тя смята, че това е било с цел да я разстрои, а в същото това време е бил и пиян. Амбър Хърд е споделила още на терапевта си, че Джейсън Момоа е правил всичко възможно, за да загуби тя ролята си на Мера във франчайза.
Тези твърдения обаче бяха отхвърлени светкавично от представител на DC и Warner Bros. Пред Variety говорителят казва, че Момоа винаги се е държал професионално на снимачната площадка. Друг източник пък допълва, че стилът на обличане на актьора винаги е бил по-бохемски и той не е променял нищо. Също така отрича да е бил пиян по време на снимки.
От документите по делото се потвърждава и информацията, че Warner Bros. са искали да заменят Амбър Хърд за втория филм за Аквамен. Но причината не е била делото с Джони Деп, а липсата на химия между нея и Момоа.
Те дори са изпратили писмо до адвоката на актрисата, за да го уведомят за решението си. Но точно тогава се е намесил Илон Мъск. Най-богатият човек на планетата и бивш на Амбър Хърд е написал гневно писмо до студиото, в което ги е заплашил “да изгори къщата до основи”, ако актрисата не участва във втория филм.
Не е ясно какво точно е имал предвид Мъск, но очевидно е свършило работа, защото Warner Bros. са се отказали от идеята да уволняват Хърд. Към момента нито Джейсън Момоа, нито Амбър Хърд, нито Илон Мъск са казали нещо по въпроса.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маги Джанаварова се промени до неузнаваемост след раждането СНИМКИ

Майчинството определено промени Маги Джанаварова – но не само физически, а и изцяло. Ако преди гласовитата брюнетка не залагаше на месо в менюто си, следвайки стриктно хранителните си навици, то към днешна дата това вече не е така, а причината е бебето. “Успяваме да контролираме Елизабет, но тя е от […]