Емануела разкри истината за новия си и дали има апартамент от Динев СНИМКА

Тези дни Емануела качи на стори в Инстаграм много любопитен кадър, на който се вижда женска женска и мъжка ръка хванати една в друга. И веднага се заговори, че фолк звездата има нов мъж в живота си, след като отново би шута на Мартин Елвиса. 

Клюката гласи, че хитовата пайнерка и новият й любовник се срещат тайно в апартамента й в Свети Влас, който й е подарък от бившия – Митко Динев. 
Всички знаем, че Емануела не може да си държи езика зад зъбите и реши да внесе яснота и да задоволи любопитството на клюкарите. 

“Интересно как се създава новина със снимка, свалена от нета. Но пък поне разбрах, че апартамент подарък съм имала. Може ли адреса, за да се нанеса”, пише тя в социалните мрежи.
С тези думи тя ясно заяви, че въпросното мъжко тяло от сторито й не е ново гадже, а красива снимка, която е свалила от Интернет. Също така опроверга слуха, че Димитър Динев й е подарил апартамент край морския бряг. 
Запознати с живота на фолк гърлата все пак издават, че има много ухажори и на хоризонта вече има по-специален мъж, който на този етап Емануела не желае да разкрива публично./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now