Да си направиш селфи с Кейт Мидълтън

Ако в британското кралско семейство има човек с ненакърнен авторитет, то това е Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс винаги запазва самообладание, няма противоречиви обществени прояви и винаги знае какво да каже (или да премълчи).
Вероятно точно това обяснява голямата любов, на която се радва настоящата принцеса на Уелс. Любов, достойна за приказка – където и да се появи Кейт, я чакат десетки щастливи поданици, които биха направили всичко за ръкостискане или снимка с нея.
След като преди ден обяви новата си инициатива, свързана с Центъра за ранно детско развитие към Кралската фондация, Мидълтън се отправи на посещение в Лийдс, където да разкаже повече за Shaping Us.
Градът в северна Англия има специално значение за нея, защото от там е баща й Майкъл Мидълтън, а родословното дърво на фамилията се простира векове назад в историята на Лийдс. Кейт посети и известния пазар Къркгейт в града, съобщават от People.
Именно там тя разговаря със събралото се множество, като обърна специално внимание на майките с деца, за да им разясни голямото значение на първите пет години за формирането на детския мозък.
На Къркгейт Мидълтън беше спряна от мъж, който я помоли да си направи селфи с нея. “Извинявайте. Много съм нервен”, й каза той, докато се опитва да превключи предната камера на телефона си. “Не се притеснявайте. Всичко е наред. Всички понякога сме нервни”, е отговорът на Кейт, с който принцесата на Уелс за пореден път спечели поданиците си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как ще се казва първото дете на Айрленд Болдуин

В края на миналия месец Айрленд Болдуин и половинката ѝ Андре Алън Анхос обявиха, че очакват първото си дете. Щастливата новина дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър сподели в Instagram със снимка на сонограмата си. Освен това окончателно я потвърди и със снимка на тест за бременност. Досега Айрленд […]