Деси Банова-Плевнелиева призна истинската причина да участва в “Хелс Китчън”

Деси Банова-Плевнелиева е поредният участник, който приключва участието си в “Хелс Китчън” и ето, че вече може да признае истинската причина да влезе в кулинарната надпревара. За първи път тя признава и нещо много любопитно за шеф Виктор Ангелов.

Блондинката беше гост в “На кафе”, където подробно сподели с Гала всички преживявания, през които е преминала покрай участието си в кулинарната надпревара.
Появиха се СНИМКИ 18+ на Цвети от “Хелс Китчън”, дупето й се оказа впечатляващо
“Харесвам много всички кулинарни предавания. Участвала съм не веднъж в “Черешката на тортата”. Гледам с интерес Hell’s Kitchen и “Кошмари в кухнята” и когато получих поканата доста се двоумих. Впечатлих се от енергията на съвместната кауза на УНИЦЕФ и NOVA и си помислих, че може да се помогне на децата. Световната статистика е стряскаща. Според нея на всеки пет минути умира дете, на което му е причинено насилие, а в България за съжаление почти всяко второ дете е ставало свидетел или е преживявало някакво насилие.
Знаех, че участието ми ще събуди обществения интерес и реших да го обвържа с кауза. Излязох от зоната си на комфорт, включих се във всички предизвикателства, но в името на тази кауза”, разяснява мотивите си да се включи в кулинарното риалити водещата. Но това не е всичко.

“Започнах много да чета, да гледам кулинарни рецепти и да се информирам. Съпругът ми се шегуваше, че е най-големият печеливш, защото започнах да експериментирам у дома с всякакви рецепти. Бях убедена, че ще науча много нови неща”, призна с усмивка след това Банова-Плевнелиева, а от думите й става ясно, че преди това май не е била толкова активна в кухнята у дома.
“Приех участието си като предизвикателство, което ще ми донесе много позитиви. Научих много нови неща и също така, че съм екипен играч. Не бях срещала никога преди това Роксана, Вики и бях леко притеснена. Повече се притеснявах за кулинарните си умения и първия път бях много стресната, защото имаше и други игри и предизвикателства”.
Къци Вапцаров изригна мощно след “Хелс Китчън”: На никой от нас не му пука, ако… 
“Шеф Ангелов е много респектираща фигура и се чувствах като на изпит. Впечатлих се от факта, че няма аутокю и за мен това са най-добрите водещи. Има бърз ум, страхотно чувство за хумор и решава на момента. Понякога е доста критичен, но справедлив“, коментира шеф готвача чаровната участничка. И добавя, че много се е забавлявала в кулинарното предаване пред и зад камера. Импулсивно е взела решението да го напусне, тъй като е искала да запази Деси Цонева предаването. Не е имала амбиции да стигне до финала, а да представи благотворителната си кауза.
“С Къци Вапцаров няма как да скучаеш. Камелия Воче е невероятна като човек и кулинар. Всички се шегуват с мен за салатата Цезар и искат да им я приготвя. До 25 години не можех да готвя. Нищо не знаех и имах един единствен опит. Бях малка, нашите отидоха някъде и останах сама. Реших да експериментирам и започнах да точа баница. Баба ми правеше най-невероятната баница на света. Гледала съм как я приготвя и направих една мъничка баница.

Всичко ми се получи, но обаче с фурната не се справих и яизгорих. Когато родителите ми се върнаха у дома, ги впечатлих. Когато създадох семейство и се преместих да живея с партньора ми, звънях непрекъснато по телефона. Неволята учи“, разказва за първите си опити в кухнята в детството си Деси.
Биляна Йотовска попиля “Хелс Китчън” с тези думи за екипа и отношението им
“Работата, с която се занимавам в момента много ме вдъхновява и обогатява. Тъй като съм завършила Международен туризъм си мислех, че ще правя нещо свързано с туризма и никога не съм мечтала и мислела, че ще правя рубриката „Тук и сега“. Връщайки се от майчинство мислех, че ще продължа с рубриката „Истории на успеха“, но стигнахме до тази концепция за новата рубрика и тя много ми харесва. Срещам се с невероятни личности и вдъхновяващи хора, от които има какво да научим и са за пример на това общество.
Всички интервюта с темата Украйна, като съпругата на президента Виктор Юшченко – Катерина, президента Порошенко, който се включи онлайн от барикадите и последните две интервюта, които направих на форума в Баку много ме вълнуват. Мисля, че са едни от най-разтърсващите. Също така и срещата ми с Мери Кенеди, която е племенница на 35-ия Президент на САЩ и дъщеря на Робърт Кенеди. Тя продължава делото на баща си и се занимава с правата на човека. От емоции след тези интервюта буквално плача”, признава водещата на авторската поредица “Тук и сега”, в която се разказват човешките истории на популярните личности, в различна светлина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли Селена Гомес нов мъж в живота си

Последно Селена Гомес бе свързвана с Дрю Тагарт от Chainsmokers. Предполагаше се, че двамата са заедно, след като през януари бяха забелязани заедно на боулинг. Певицата и актриса обаче опроверга слуховете като публикува вече изтрит Instagram пост, в който разкри, че е необвързана. По-късно тя качи видео в TikTok, което […]

Subscribe US Now