Изненада! Виктория Капитонова от “Ергенът” става певица, прави дует със… СНИМКИ

Виктория Капитонова май определено е мултифункционална личност. След участието си в “Ергенът”, амбициозната рускиня е решила да се впусне в друго предизвикателство, за да увеличи още повече популярността си.

Инфлуенсърката, която е участвала и в “Мастършеф”, явно има сериозен план за професионалното си развитие, който по всичко изглежда, че включва като първа точка – слава и внимание.
Ето го тайното гадже на Виктория Капитонова от “Ергенът” СНИМКА

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от fan_profil_na_Vicky (@fan_profil_na_vicky)

Виктория Капитонова изуми с разкритие за “Ергенът” Виктор, оказа се, че не го… СНИМКИ
Няколко пъти досега Капитонова е споделяла, че ходи на уроци по пеене – и това явно не е било случайно. В скорошно стори тя сподели, че в момента подготвя песен с една от участничките, с която понастоящем е и в ново интернет предаване. Става дума за младата певица Ева Георгиева.

Ева след “Ергенът”: Влюбих се наистина във Виктор! СНИМКИ
Любопитна подробност е, че наскоро и Гери Стаменова пусна песен с Ева, която явно е като магнит за участничките в “Ергенът”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от EVA_Ергенът (@evatgofficial)

Източник: blitz.bg
Next Post

Джорджано се съблича за 18 лв., ето къде... СНИМКА

Изпълнителят от Стара Загора Мирослав Стоянов, по-известен като Джорджано, си направи профил в световната онлайн платформа за възрастни със съдържания 18+ Only Fans. Певецът на хитовата песен “Отиваме на купон” предлага на своите почитатели голо съдържание срещу месечен абонамент от 10 долара, или 18 лв. Джорджано стана жиголо, пусна скандална ОБЯВА […]

Subscribe US Now