Има ли Селена Гомес нов мъж в живота си

Последно Селена Гомес бе свързвана с Дрю Тагарт от Chainsmokers. Предполагаше се, че двамата са заедно, след като през януари бяха забелязани заедно на боулинг. Певицата и актриса обаче опроверга слуховете като публикува вече изтрит Instagram пост, в който разкри, че е необвързана.
По-късно тя качи видео в TikTok, което озаглави: “Все още съм тук и го търся”, говорейки за любовта, най-вероятно. Ето че не мина много време и за Селена Гомес отново се говори, че е обвързана, тъй като е била забелязана в Ню Йорк на среща с музиканта от One Direction Зейн Малик.
Новината за срещата им е изтекла в TikTok след като човекът зад акаунта @klarissa.mpeg е споделила съобщенията, които си е разменила с приятелка, която твърди, че е посрещнала двойката в ресторанта, в който работи.
Любопитно е, че срещата на Селена Гомес и Зейн Малик идва само седмици след като тя го е последвала обратно в Instagram. Тя е също така една от едва 18-те акаунта, които певецът следва в социалната мрежа.
За Зейн Малик се знае, че не се е срещал публично с никого, откакто през октомври 2021 г. прекрати връзката си с модела Джиджи Хадид. Двойката, която беше за първи път заедно през 2015 г., сега има двегодишна дъщеричка на име Кай, припомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваният арест на Джонатан Мейджърс

Годината започна изключително силно за Джонатан Мейджърс. Актьорът влезе в ролята на злодей както в “Ант-Мен и Осата: Квантомания”, така и в “Крийд 3”. И двата филма се оказаха успешни, което автоматично отвори още много врати пред актьора. Но това не означава, че проблемите не дебнат зад ъгъла. От People разбираме, […]