Рачков хвърля бомба още на старта: Влиза “звезда, която не всяко шоу може да покани”!

“Няма нищо ново в новия сезон, ще бъде по-лош е от първия…”, така се пошегува Димитър Рачков, броени часове преди старта на новия сезон на шоуто му “С Рачков всичко е възможно”.

“Стартираме втори сезон и ще има много нови игри и провокации със зрителите. Уча всяка вечер новите номера, защото се оказаха нови и за мен”, загатна пред “Събуди се” по Нова тв водещият.
Още в първия епизод тази вечер в студиото му ще се появявят редица звезди от Народния театър, сред които Владо Пенев, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева… Както признава и самият Рачков – “В държавата всичко е с връзки. И при нас е така. Старали сме се да няма нищо сериозно, защото неделята е за да се отпусне човек от напрегнатата седмица, от лошите новини, от всичко.” 
Извънредни новини за шоуто на Рачков, което вече ще…
“Митко няма сценарий, всичко е импровизация”, добави и продуцентът Джуди Халваджиян. И подгря съвсем любопитството за онова, което ще се случи в този сезон: “Ще имаме една голяма изненада, с велики спортисти.”

“Рачков трудно подлежи на режисиране. Има толкова много опит, че наистина е трудно. Това предаване започва да се утвърждава като предаване, с което могат да си починат, да се разтоварят. Има толкова много известни личности и то само в рамките на един сезон. Няма друго такова предаване. Случва се, защото с Рачков всичко е възможно”, сподели и Рафи Бохосян.
Шоуто тази вечер ще стартира с една голяма изненада! На гости на Рачков ще е “звезда, която всяко шоу може да покани”, както я определи и продуцентът Джуди Халваджиян. “Ще е голяма изненада!”/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Фифо от "Игри на волята" се ожени, показа как с булката се... СНИМКИ

Фифо от “Игри на волята” вече е в отбора на семейните мъже, след като вчера вдигна сватба за чудо и приказ с приятелката си. Новината съобщи лично риалити героят със серия от колоритни сторита в Инстаграм. “Айде, куме, айде кумата, айде булката. Еми, отиваме да се женим, какво да правим. […]

Subscribe US Now