Личното признание на дъщерята на Мерил Стрийп

На 22 юни Мерил Стрийп отпразнува своя 75-и рожден ден, но вместо пожелание за празника, дъщеря ѝ Луиза Джейкъбсън Гъмър реши да направи едно лично признание.
В събота, когато се проведе и Прайд шествието, 33-годишната актриса е обявила официално връзката си със своята приятелка Анна Блъндел в Instagram.
Луиза Джейкъбсън Гъмър е споделила поредица от снимки, първата от които е селфи заедно с половинката ѝ.
“Благословена съм да вляза в тази радостна нова ера”, пише тя като описание в поста, в допълнение с емотикон на знамето на LGBTQ+ общността.
Всъщност дъщерята на Мерил Стрийп и преди е споделяла общи снимки с Анна Блъндел, но не с толкова ясно и директно послание. От 5 юни има още едно тяхно селфи, както и снимка, на която се държат за ръце.
От публикацията на Луиза Джейкъбсън Гъмър от декември миналата година, в която също е включен кадър с настоящата ѝ половинка, пък можем да предположим, че връзката им е от около няколко месеца.
33-годишната актриса е най-малкото дете на Мерил Стрийп и Дон Гъмър, които през октомври 2023 г. обявиха, че се разделят след цели 45 години брак. Двамата имат още три деца заедно – Хенри Улф (44 г.), Мейми (40 г.) и Грейс (38 г.).
Луиза Джейкъбсън Гъмър, която очевидно следва стъпките на родителите си в професионално отношение, ни е позната с участието си в сериала “Позлатената епоха”. Магистърската си степен по актьорско майсторство получава от Yale School of Drama, а е учила и в British American Drama Academy в Оксфорд, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now