Тази любима двойка от “Един за друг” напусна състезанието

Втора двойка си тръгна от любимото шоу “Един за друг”. Раздялата с точно тази двойка беше емоционална, но пък останалите участници им даваха няколко шанса за оцеляване, а те се оказваха все в края на класацията. 

Всички плакаха при напускането на двойката, тъй като успяха да заразят къщата с хумор и спечелиха добри приятелства и за след края на предаването. 
Милена и Цветелин са двойката, която се сбогува с шоуто и останалите участници. Двамата се затрудниха с изпълнението на всички игри тази седмица – загубиха индивидуалните битки, справиха се най-бавно с изпитанието за двойки, а в играта за спасение не успяха да вземат победата. Това ги изправи на елиминации срещу Александрина и Феодор, които обаче събраха повече положителни гласове.

„Вашето пътуване по любовния маршрут на „Един за друг“ достигна своя край. Макар и кратко, участието ви беше запомнящо се“, обърна се към втората отпаднала двойка водещата Станислава Ганчева. „За нас е много ценно, че успяхме да намерим много нови приятели. Бъдете обединени, правете си по-често мили жестове, защото това остава за цял живот“, коментира от своя страна Милена.
„Супердвойка за седмицата“ изненадващо за всички станаха Александрина и Иван, които следващата седмица ще имат ключово предимство – ще стартират игрите с по-голяма сума от останалите участници. Двамата ще разполагат с цели 8000 лв. преди началото на първото изпитание, но за целта, двамата трябва да решат от кои три двойки да вземат по 1000 лв./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Цвети от "Хелс Китчън" се оказа доста разтропана извън шоуто СНИМКИ

Цветомира от Хелс Китчън се превърна в любимка на зрителите и едва ли не в талисман на предаването. Разбира се, не толкова заради умствените й качества (според мнозина те са трудно откриваеми), а заради вечните й изцепки и шоуто, което прави пред шеф Ангелов. Всички смятаха Цветито за невинно и […]

Subscribe US Now