Андреа Банада: Татко ми купи една седмица в “Преди обед” СНИМКА

Телевизионният ефер привлича Андреа Банда като желязо – магнит. Вече няма рубрика при Гала в предаването “На кафе”, но гледа да се намърда другаде. 

Вече я видяхме като коментатор в сутрешния блок на бТВ, а изнеандващо се появи и тази седмица на екран. 
“Този път татко ми купи седмица в “Преди обед”, пише тя под кадър, на който позира с водещата Деси Стоянова. 
 

Андреа изпозлва чувството си за хумор, за да отправдае отново седмичното си присъствие в сутрешния блок на медията. Всеизвестен факт е, че таткото на Андреа е богат човек и много пъти е писано, че е готов да плати за всяка прищявка на дъщеря си. 
Имаше дори спекулации, че мястото й в “На кафе” се пази от солидна месечна финансова инжекция от негова страна към продуцентите на предаването. Но явно Андреа гледа с насмешка на тези жлъчни коментари и използва самоирония, която вероятно ще бъде разбрана само от по-интелигентната част от последователите й.
Под снимката от сутринта Андреа поличи много положителни коментари, на които отново отговори с хумор: ‘Баща ми ли ти плати да го напишеш”. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой е недоволен от третата бременност на Клеър Дейнс

Доста противоречиви са реакциите към очакваното трето дете в семейството на Клеър Дейнс. Наскоро 43-годишната носителка на Златен глобус, обяви, че заедно със съпруга си Хю Денси ще посрещнат своя нов наследник. Докато двамата родители са толкова щастливи от случващото се, то съвсем не може да се каже същото за двете […]