Какво е общото между Алесандра Амброзио и Ейса Гонсалес – освен че са убийствено секси

Горещите летни забавления продължават с пълна сила – поне за популярните личности. Ейса Гонсалес и Алесандра Амброзио не правят изключение и по всичко изглежда, че двете приятелки не пропускат случай да се отдадат на ваканционни настроения и плажни приключения.
Затова не е чудно, че често отскачат до любимата си Ибиса. Преди дни звездите споделиха поредица от кадри в социалните мрежи, на които се вижда колко добре прекарват времето си на испанския остров редом с близки приятели.
В профила си в Instagram Алесандра Амброзио публикува първа снимки – или сама, в изцяло бял ансамбъл, съставен от втален топ, и мини пола, или заедно с приятелите си, сред които испанските модели Йон Кортахарена и Естер Канядас.
А на един от кадрите, на които позира с Гонсалес прави впечатление известната приликата между двете звезди. Или поне докато правят една и съща забавна мимика, показвайки езиците си пред камерата.
Впоследствие момичета се шегуват за кадъра и дори го споделят в историите си, пишейки към него “близнаци”, визирайки явно сходните физиономии.
“Толкова много се забавлявам”, написа Ейса, добавяйки емотикони със сърце.
Мексиканската актрисата всъщност бе на заслужена почивка на испанските острови.
По-рано през юли Ейса Гонсалес беше заснета и на яхта в района заедно със свои приятели, сред които се отличаваха Люис Хамилтън, режисьорът Баз Лурман и Джени Страй Спетален, дъщеря на норвежкия магнат Ойстейн Страй Спетален, пише Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво знаем за новата руска половинка на 92-годишния Рупърт Мърдок

По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит стана публична, след като двамата бяха заснети на почивка на карибския остров Барбадос. Оттогава не мина много време и на 20 март в New York Post се появи новината, че двойката ще се жени. През април източник издаде пред […]

Subscribe US Now