Какво знаем за новата руска половинка на 92-годишния Рупърт Мърдок

По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит стана публична, след като двамата бяха заснети на почивка на карибския остров Барбадос. Оттогава не мина много време и на 20 март в New York Post се появи новината, че двойката ще се жени.
През април източник издаде пред CNN, че годежът е развален и с това е сложен край на романса, за който се писа по целия свят. Какво обаче се е случило в периода от годежа до развалянето му не ясно, нито пък каква е причината за това.
От Daily Mail разбираме, че сега 92-годишният милиардер има нова любовна афера и е намерил утеха след разпадналия се годеж в лицето пенсионирания учен Елена Жукова. 66-годишната жена е майка на бившата съпруга на Роман Абрамович – Дария.
42-годишната Дария Жукова се развежда с Абрамович през 2019 г., като придобива четириетажна къща в Манхатън от богатия си съпруг. Сега Дария е омъжена за Ставрос Ниархос – милиардер и наследник на прочутата династия на корабни магнати.
Пътищата на новата двойка пък се пресичат, благодарение на третата съпруга на Мърдок – Уенди Денг. Впоследствие Мърдок наема яхта и двамата с Елена обикалят Средиземно море. Денг и дъщерята на Елена – Дария са близки приятелки и често се срещат в Ню Йорк. Сега децата на Мърдок от Уенди Денг са на ваканция с баща си и новата му любов на яхтата “Кристина О”, която разполага с 18 спални. На същата яхта се състои и сватбата на принц Рение от Монако и холивудската легенда Грейс Кели.
Що се отнася до новата любов на Рупърт Мърдок – Елена Жукова, тя е молекулярен биолог и специалист по диабет. Има два развода зад гърба си и живее повече от 30 години живее в САЩ, след като напуска Русия заедно с дъщеря си през 1991 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Певицата Мария избухна рано сутрин и призна, че е жертва на изнудване СКРИЙНШОТ

Фолк звездата Мария избухна в социалните мрежи с откровения след бруталните жълти новини, които се появяват напоследък за нея.  Певицата се събуди в ужасно настроение ден след като празнува своя имен ден и се обърна с трогателни думи към всички, които следят всяка нейна крачка и чакат възможнсот да я […]

Subscribe US Now