Певицата Мария избухна рано сутрин и призна, че е жертва на изнудване СКРИЙНШОТ

Фолк звездата Мария избухна в социалните мрежи с откровения след бруталните жълти новини, които се появяват напоследък за нея. 

Певицата се събуди в ужасно настроение ден след като празнува своя имен ден и се обърна с трогателни думи към всички, които следят всяка нейна крачка и чакат възможнсот да я захапят и оплюят. 
“Добро утро на всички, които влзиат тукза да обичат и на онези, които влизат да хейтват. На вторите им отнемам достъп. Имат си жълти сайтове с право под платените статийки да обиждат и точат извратени фантазии”, започва Мария своята плеяда. 

“Ще ви припомня накратко, че точно аз и нашата лична история даде пример, че за онези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха. С цялото ми уважение към всички, които обърнаха внимание и ми дадоха подкрепа. Медии, колеги и най-голямата сила – вие”, продължава Мария, като визира проблемите със своя съпруг отпреди няколко месеца, когато подаде жалба за психически и физически тормоз. 
“Казвам всичко това, защото го искате. Искате моето мнение. Аз не се притеснявам да се изкажа. Но няма и да позволя да се изказва някой друг за мен и моето семейство.  Докато се плаща и се изнудват такива като мен, за да не се пишат глупости в сайтовете, в които тиражират платени госпожици като идоли  и “бизнесмени”, раздали им по 200-300 лв. за визитката си и намират съмишленици и фенове на измисления им живот, това ще е и културата и отношението ни един към друг”. 

“Съжалям за случилото се с момичето от моя роден град. Но това няма нищо общо със случилото се на мен и моето семейство. Има грешки, има и прошка. За вандали и насилници прошка няма. Това е моето мнение и го изказвма смело, както съм го правила винаги като човек с 23-годишентруд зад гърба и авторитет като родител сред дамите”. 
Мария е бясна, че хората не спират да коментират личния й живот и това, че е простила на съпруга си и се е върнала при него. Тя показва всекидневно на снимки и сторита, че двамата са щастливи заедно и са дали гръб на случилото се в миналото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващото признание за Харисън Форд

Вероятно най-запомнящата се роля на Харисън Форд е тази на д-р Индиана Джоунс в едноименната поредица, създадена от Джордж Лукас. И едва ли има фен, който да не знае, че докторът има няколко отличителни черти. От една страна това са уменията му с ласото и авантюризмът му, а от друга… […]

Subscribe US Now