С тези горещи СНИМКИ Антония Петрова-Батинкова окончателно сложи точка на развода!

След като единствено пред нас Антония Петрова-Батинкова лично опроверга информацията, че е пред раздяла с мъжа си Ивайло, както се тиражираше дни наред в публичното пространство, ето че дойде и поредното потвърждение, че двамата са все така щастливи заедно. 

Антония имаше рожден ден на 13 май, за който не публикува в профила нито една снимка – факт, което доведе и до вълната от свободни съчинения. Личният си празник обаче, тя е отпразнувала сред екзотика, слънце и семейството си – в далечен Дубай. Нещо повече – за да празника пълен, само ден по-рано малкият й син Ивайло е направил първите си крачки сам.
Антония Петрова-Батинкова пред БЛИЦ: С Ивайло се чувстваме прекрасно заедно!

“Малкият Ивайло ни направи много щастливи, защото проходи ден преди рождения ми ден, така се получи двоен празник за семейството ни”, споделя щастливата майка, а следващите кадри казват достатъчно за това дали тя и съпругът й Ивайло са пред развод заради изневяра от негова страна.
Антония Петрова-Батинкова: С Ивайло вече си говорим и за трето дете! СНИМКИ 
“Ивайло да ми изневери на мен?! Това е вица на годината! В него съм по-сигурна, отколкото в себе си, просто няма как да се случи подобно нещо!”, лаконична бе единствено Антония по повод спекулациите. Пред нас юристката добави и, че на практика подобен сюжет не изглежда възможен, тъй като с Ивайло действително са заедно по 24 часа – не само покрай семейството, но и защото работят на едно и също място./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Взрив в ефира: Джизъса удари Гешев и...

“Не знам дали Гешев ще оцелее или не, но има един човек, който оцеля 3 месеца на далечен остров и то без наргиле! Той доказа, че винаги има светлина в тунела. И това е неговата усмивка. Ето го големия победил в Сървайвър Благой Георгиев!”, така Цитиридис представи госта си Благо […]