Да скъсаш с Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е една от талантливите и омагьосващи с чара си актриси в Холивуд. И несъмнено това е една от причините да е и сред най-харесваните и желани жени в света.
Вероятно един не толкова известен факт е, че тя и Матю Пери са били двойка за кратко. За това ни припомня актьорът в мемоарите си Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.
В книгата си той разказва, че през 1996 г., докато се снима сериалът “Приятели”, на Джулия Робъртс ѝ е била предложена гостуваща роля във втория сезон. Актрисата, която вече е била доста известна, е казала, че ще се съгласи да участва само, ако Матю Пери я увери, че двамата ще могат добре да работят заедно.
За актьора е било ясно – ще трябва да ухажва Джулия Робъртс. Сериозна задача, бихме казали ние. Но Матю Пери я приема съвсем отговорно и не пести усилия.
Първият му опит е включвал три дузини рози, изпратени до актрисата с кратка шеговита бележка. Джулия Робъртс обаче далеч не е била впечатлена от жеста и в отговор е предизвикала актьора да ѝ “обясни адекватно квантовата физика”. Чак тогава е щяла да приеме предложението да участва в “Приятели”.
Матю Пери приема предизвикателството и още на следващия ден ѝ изпраща статия, посветена на зададената тема. Явно се е справил доста добре, защото в крайна сметка е успял да убеди Джулия Робъртс, че съвместната им работа в “Приятели” ще е ползотворна и приятна.
След участието й в сериала, двамата с Матю Пери продължават да поддържат контакт, да се виждат и дори са били двойка за два месеца, пише Insider.
Връзката им обаче продължава кратко заради ниското самочувствие на актьора. В книгата си той разкрива, че постоянно си е мислел как Джулия Робъртс ще се раздели с него и никога не се е смятал за достатъчно добър за нея.
“Така че вместо да се сблъскам с неизбежната агония да я изгубя, аз се разделих с красивата и брилянтна Джулия Робъртс”, пише още Матю Пери във Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Илиян от "Игри на волята" брани Мани и Фейгин след нечестната постъпка

“Няма Илиян, няма Супергерои” – това беше краткият коментар на Илиян след последните събития в “Игри на волята”, при които синьото племе се разпадна, а останалите в него членове бяха “разграбени” от другите две племена. Ако сте пропуснали, именно Мани и Фейгин изпълниха плана, който имаше т.нар. “Света Троица” – […]