Емануела пак краде от колежка! В мрежата я попиляха, наричат я интригантка СНИМКА

Фолк певицата Емануела за пореден път показа липса на идеи и че единствено може да копира по-успешните си колежки. Неотдавна ви показахме как най-нагло открадна знаков тоалет от Преслава, а сега реши да забие нож в гърба и на Анелия. 

Всички в бранша знаят що за стока е Емануела и че от нея могат да очакват само сплетни. Но все повече колежки й се дразнят, че без свян краде идеите им. 
Тези дни устата чалгарка сподели кадри от снимачната площадка на нов проект, с който ще се мъчи да оправдае високия си хонорар. От снимките става ясно, че тоалетът й е едно към едно с този на нейната колежка Анелия, с който е облечена в последния си клип “Няма драма”. 

Анелия VS Емануела 
Проектът на Анелия е представен на пазара още в средата на месец юли, а Емануела “открива топлата вода” едва в края на септември. “Малко е прекалила с вдъхновението от Анелия”, съскат фенове в мрежата. 
“Тази жена няма една идея. От години краде и копира, време е да залязва и да даде път на наистина талантливи”, гневят се меломани. От Инстаграма на певицата разбрахме, че се е сдобрила и с гримьора Цецо Андреев, с когото се плюха като каруцари по време на общото им участие във “ВИП Брадър”. 
“Такава си е Емануела – обича интригите, говори за всеки, после се прави на добричка. Много опарени от характера й има. Не случайно не може един мъж да задържи”, съскат хора от бранша./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Селена Гомес отвръща на удара

За Селена Гомес и Хейли и Джъстин Бийбър през последните дни не спира да се говори. И това е така, защото романтичната драма между тримата отново започна да се обсъжда силно след участието на Хейли Бийбър в епизод от подкаста Call Her Daddy. В интервюто от миналата седмица тя сподели, […]