След развода: Богданска и Петканов пак се събраха и показаха как се… ВИДЕО

Латино сериалите са бедни на съдържание пред това, което се случва в реалния живот на Алекс Богданска и Даниел Петканов, чиято връзка бе на показ през цялото време, като двамата дори се ожениха в тв ефир.

Семейното им щастие не просъществува толкова дълго, колкото двамата са си мислели със сигурност и към днешна дата вече са официално разведени. Но това, което междувременно се случва помежду им, изненада мнозина. Оказа се, че Богданска и Петканов пак са под един покрив и дори приличат много повече на истинско семейство, отколкото когато наистина бяха такова.
Закопчаха Алекс Богданска, тя се оплака в мрежата СНИМКА
От скорошни постове и на двамата в социалните мрежи става пределно ясно какво са правили под един покрив двамата, както и в какви отношения са след развода. Въпреки че не качват обща снимка, достатъчно видно е какво е настроението им.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)

Ето с кого е Алекс Богданска в Гърция след развода СНИМКИ
Старата любов ръжда не хваща, казват хората и като нищо между моделката и Лудия репортер искрата отново да припламне. Нищо че от развода им до момента е минала половин година, току виж ни изненадали с новата си връзка, от която със сигурност най-доволен ще бъде синът им Габриел, когото сега двамата разменят през седмица./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата визия на Николета Лозанова

Краят на октомври е онази част от годината, в която децата в САЩ обличат костюми и обикалят из квартала, за да искат от съседите си лакомства. Семействата споделят страховити истории около огъня или се свиват под завивките с пуканки в скута, за да гледат филми на ужасите. Освен в Америка […]