Новата визия на Николета Лозанова

Краят на октомври е онази част от годината, в която децата в САЩ обличат костюми и обикалят из квартала, за да искат от съседите си лакомства. Семействата споделят страховити истории около огъня или се свиват под завивките с пуканки в скута, за да гледат филми на ужасите.
Освен в Америка обаче, Хелоуин е празник, чийто маскараден елемент намира почва и в други държави, в които “празнуващите” го не се интересуват от неговите корени и символика, а от възможността да се позабавляват, докато са в някакъв друг образ.
И докато някои избират да са страшни вампири, силни супергерои или сладки принцеси, то други са просто себе си, но в малко по-различна светлина.
Дали в духа на празника, или просто за разнообразие, но и българският модел Николета Лозанова реши да се преобрази. За разлика от повече празнуващи на този ден обаче, тя просто смени цвета на косата си. 
Тъй като обаче сме свикнали винаги да виждаме косата на Николета в кестеняви нюанси, няма как да не направи впечатление избора ѝ на русо, било то и на черно-бял кадър. 
“Актуално настроение: руса и безотговорна”, пише моделът под снимката в своя Instagram, където освен с нов цвят на косата, зарадва последователите си с типичните за нея провокации. Този път прикова интереса им със сексапилните си задни части. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гала се изплаши от любовницата на Дарин Ангелов, щяла да вдигне "голяма пушилка" СНИМКА

Трудно е за Дарин Ангелов да бъде гост или коментатор някъде, и да не прикове вниманието с някой лаф или с проява. Актьорът, който е част от панелистите на Гала в “На кафе”, даде такова любопитно обещание в ефир на популярната тв водеща, че тя загуби ума и дума. Тази сутрин, […]

Subscribe US Now