Кейт Хъдсън е секси в Италия

Наскоро Кейт Хъдсън не само навърши 43 години, но и накара всички да говорят за нея. Преди броени дни актрисата публикува в своя Instagram снимка, на която нагледно демонстрира как посреща утрото си. А именно, наслаждавайки се на чаша кафе в дома си докато е… гола.
Е, не се е съблякла съвсем изцяло. На снимката я виждаме с черни бикини с висока талия и без горнище. Дългата руса коса на Кейт прикрива гърдите ѝ и така пак не оставя много на въображението.
И след като Кейт определено успя да разпали страстите на феновете си, тя продължава да ни държи в напрежение с поредната доза секси снимки. Този път от почивката ѝ в Капри, Италия. 
Актрисата не пропусна да сподели колко добре си изкарва със семейството си там, като заедно с невероятните природни забележителности на Капри, успяхме да видим и няколко страхотни кадъра на Кейд Хъдсън по банкски. 
Както отбелязаха много от феновете ѝ, по-често трябва да ги прави свидетели на такива снимки, защото тялото ѝ е “просто невероятно”. По всичко личи, че Кей и семейството ѝ си изкарват страхотно, наслаждавайки се на вкусна храна, чудесно време и взаимната си компания. Да си признаем, искрено им завиждаме. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандална участничка от "Ергенът" точи лиги по Гущеров, разваля брака му ВИДЕО

Скандалната Габриела от “Ергенът” наскоро призна, че е развалила годежа с приятеля си. Но тя не е от жените, които ще седнат да страдат за мъж. Този път е решена на всичко, за да си хване богат и известен мъж.  Риалити звездата с пиперлив език се е прицелила в милионерския […]