Когато Адел не спазва собствените си обещания

Преди няколко месеца Адел обяви на всеослушание, че е спряла да пие алкохол, защото се е борила с нещо като зависимост. Направи го пред препълнената зала на театър “Колизеум” в Лас Вегас пред стотици свидетели.
Сега обаче разбираме, че 35-годишната певица отново е посегнала към чашката, защото сама си е “вдигнала забраната” за пиене. “Мисля да се поотпусна. Все пак е сезонът на червеното вино”, казва тя отново в “Колизеум”.
“Бях спряла да пия, но очевидно съм готова отново да започна, защото просто бях в почивка”, допълва Адел, цитирана от Daily Mail. Седмици преди това изявления тя беше казала, че червеното вино се отразява зле на гласа си, освен това след него има ужасен махмурлук.
Изпълнителката на “I Drink Wine” тогава сподели, че го е заменила с газирана вода и половин чаша бяло вино, което разрежда с лед. И че е “ужасно досадно” да не пиеш алкохол. Дано този път Адел да има контрол над навика, с който разпуска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ясна е победителката от "Ергенът" 3, а Наум Шопов даде последната роза на...

Снимките на “Ергенът” 3 приключиха и екипът на най-хитово риалити предаване вече е в България. Участничките и хората зад камера обаче трябва да мълчат до последния епизод през проблетта коя този път е спечелила любовта на бизнесмена Александър, но така или иначе победителката вече е известна. Този път снимките на “Ергенът” […]