Гери-Никол и Мария си спретнаха тройка с общо гадже СНИМКИ

Бурна нощ за фолкпевицата Мария и тийнсенцазията Гери-Никол. Двете светски гранд дами на българския шоубизнес си спретнаха тройка пред очите на посетителите на известен клуб и пред обективите на камерите заедно с фризьора Мартин Гешев.

Двете изпълнителки размениха нежни ласки и се целуваха без свян, и дори публикуваха няколко кратки клипчета в социалната мрежа.

В края на миналата година Гери-Никол се раздели с приятеля си ММА боецът Дани Илиев и публикува снимка в Instagram заедно с Мартин Гешев, която провокира безброй спекулации, тъй като на фотоса фризьорът бара Яката дупара. „Никой не може да ни спре, защото нашата любов е истинска! И няма ала-бала! Обичам те!“, написа тогава певицата във Фейсбук, а нейната поп-фолк Мария колежка реагира със сърчица.

Интересен факт е, че преди няколко години се носеха слухове за връзка между Мария и Мартин. Двете знаменитости често се забавляваха заедно по нощните клубове и разпространяваха снимки от общите си изяви, пише “Телеграф”.
Според злите езици обаче коафьорът не изпитва нежни трепети към нито една от двете изпълнителки, а ги използва за собствени цели, тъй като появата в тяхната компания му носи лична полза и е отличен пиар ход./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Цялата истина за принц Хари

Британската монархия се променя и това вече е безспорен факт. И не става дума само за новия крал на страната, който постепенно започва да прокарва собствените си възгледи. Но и за определени “свободи”, които досега членовете на кралското семейство не са си позволявали. Много се говори за документалната поредица на […]

Subscribe US Now