Как се възстановява Клои Кардашиян след премахването на тумор от лицето си

Клои Кардашиян за първи път спомена за рак на кожата през октомври 2022 г., когато сподели поредица снимки в близък план на лицето си на сторита в Instagram.
Тогава феновете ѝ се чудеха защо с продължение на седмици е с превръзка на лицето. Риалити звездата обясни, че е забелязала подутина на лицето си и седем месеца след като тя не се е премахнала сама, си е направила биопсия.
Заключението на лекарите е било, че Клои Кардашиян трябва да се подложи на операция за отстраняване на тумор от лицето ѝ. Очевидно процедурата е минала успешно, защото Клои отново е с превръзка на лицето, но този път защото вече се възстановява.
Тя сподели в Instagram, че се чувства съвсем добре и раната зараства. За да покаже, че е в страхотна форма както отвън, така и отвътре, Клои Кардашиян качи снимка от фитнеса си вкъщи, на която лепенката на лицето ѝ е дори едва забележима.
Всъщност този случай не е първият, в който риалити звездата се сблъсква с рак на кожата. Когато е едва на 19 години тя премахва меланом от гърба си. Тогава споделя, че е много благодарна, че туморът е бил хванат навреме, припомнят от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

БЛИЦ TV: Габи и Блага от "Ергенът 1" разкостиха новите участнички и издадоха коя е мацката до Евгени

Риалити форматът “Ергенът” е подложен на жестока зрителска критика, като някои дори настояват сеирджийското шоу да бъде свалено от ефир и да не се дава трибуна на подобни жадни за слава жени.  На нас ни беше интересно какво мислят миналогодишните участнички с проекта за своите послеодвателки във вторния сезон. И […]