Кали пак се изказа за Глория, но този път…

От няколко месеца насам гърми страшен фолк скандал между Глория и Кали. Първата се обиди на колежката си, че при гостуването в подкаста на Тото се изказа неласкаво и я обвини, че за толкова години няма нито един хит. 

Има развой на нещата и Кали поясни къде е сбъркала и поиска прошка от примата на фолка. 
“Ние с нея бяхме много близки, допреди скандала, когато аз гостувах при Тото, където не я защитих, но не я и нападнах. Тогава понесох доста негативи. Извинявам се на феновете на Глория и на нея, ако съм я засегнала с нещо”, каза тя в “На кафе”.

В подкаста на Тото той се изказа грубо за Глория с думите: “Аз не знам нито един хит на Глория. Какво е да има 22 албума и нито един хит…”. Кали не защити колежката си тогава, а наля още масло в огъня с жлъчната реплика: “Някои ще ти кажат, че е пълна с хитове”.
Кали призна, че тази година рождения си ден( 2 октомври – б.а.) ще го отпразнува по коренно различен начин. Ще се събере с приятели и ще играят състезателни игри, далеч от шума нощните клубове./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джей Ло и Бен Афлек след интимния момент на актьора с Дженифър Гарнър

Преди няколко седмици Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен момент. Бившите съпрузи бяха засечени от папараци, докато седят в колата на звездата от “Армагедон” в Лос Анджелис и очевидно си прекарват страхотно. На снимките, разпространени от Page Six, двамата не само седят насаме, но дори се […]