Джей Ло и Бен Афлек след интимния момент на актьора с Дженифър Гарнър

Преди няколко седмици Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен момент. Бившите съпрузи бяха засечени от папараци, докато седят в колата на звездата от “Армагедон” в Лос Анджелис и очевидно си прекарват страхотно.
На снимките, разпространени от Page Six, двамата не само седят насаме, но дори се прегръщат, усмихвайки се мило един на друг. В един момент 51-годишният Афлек, който понастоящем е женен за Дженифър Лопес, бе забелязан да се навежда към рамото на бившата си съпруга, която пък го дари с широка усмивка.
Не мина много от тези мили моменти между бившите съпрузи и папараци уловиха в кадри нови интересни взаимодействия – този път между Бен Афлек и настоящата му съпруга. Двамата бяха хванати да се карат в колата си на улица в Лос Анджелис, съобщава отново Page Six.
На папарашки снимки се вижда как Афлек жестикулира по много оживен начин, докато е на шофьорската седалка на автомобила си. В същото време Джей Ло слуша с гневно изражение своята половинка. В един момент изпълнителката ядосано поглежда напред, докато актьорът продължава разпаления си монолог.
Въпреки че не е ясно какво точно са обсъждали двамата, както отбелязват много от феновете на Дженифър Лопес в социалните мрежи, едва ли темпераментната певица е във възторг от интимните моменти, които споделиха Дженифър Гарнър и съпругът ѝ, затова ѝ не е изненадващо това да е повлияло на отношенията им.
Дали обаче има проблем във връзката между Джей Ло и Бен Афлек, или въпросните снимки са извадени от контекста на определена ситуация, предстои да разберем с времето. Да се надяваме, че няма да са поредната звездна двойка, която се разделя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как е изглеждала синоптичката Лора Георгиева преди корекциите СНИМКА

Днес синоптичката Лора Георгиева е мечта на много мъже, но сегашната й визия няма нищо общо с вида й отпреди години. Бившата моделка е преминала през цялостен тунинг на лицето и гърдите си. Трансформацията е доста голяма, пише „Уикенд“. Красавицата от Нова телевизия има ринопластика, скули, нови зъби, уголемени устни […]

Subscribe US Now