Филип Буков с първи думи от болницата след преживения ужас СНИМКА

Филип Буков припадна няколко пъти за кратко време в “Сървайвър”, което наложи бърза намеса на лекарите. Актьорът спешно бе откаран в болница, където да му бъдат направени нужните изследвания.

Междувременно в племето му всички бяха на тръни заради случилото се. Поне до момента, в който не го чуха и видяха с очите си, което внесе така желаното успокоение, че той е по-добре.
Още един се срина в “Сървайвър”! Актьорът Филип Буков припадна от глад! СНИМКИ

“Добре съм… Правят ми някакви изследвания, но всичко е наред и съвсем скоро ще бъда при вас. Изключително скучно ми е. Нямам търпение да се върна и да се надяваме да хвана и някоя друга риба”, сподели във видео връзка от болницата Буков по време на племенния съвет.
Нещо ужасно сполетя Филип Буков в “Сървайвър”, оставането му е под въпрос
Освен актьора, който на няколко пъти губи съзнание, ужас преживя и екскурзоводката Геновева Иванова, която беше ужилена от опасно животно, вероятно скорпион, и се наложи също да получи спешна помощ.
Малко преди Филип Буков да бъде включен във видео връзка пък, водещият Ваня Джаферович успокои допълнително съотборниците му с думите: “Филип е добре, но се наложи да му се направят по-обстойни медицински изследвания. Искаме да сме сигурни, че е добре и може да продължи напред в играта. Докторите казаха, че той ще се върне във вашето племе много скоро”. “Той е сърчицето на племето”, веднага възкликна актрисата Снежана Макавеева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лили Иванова пострада нелепо след...

Трудно може да видите Лили Иванова на ниска обувка, просто защото високите токчета са една от запазените марки на примата на родната популярна музика. Понякога обаче, човек стъпва накриво, не само в преносен, но и в буквален смисъл на думата, а последствията и в двата случая не са никак приятни. […]

Subscribe US Now