Лили Иванова пострада нелепо след…

Трудно може да видите Лили Иванова на ниска обувка, просто защото високите токчета са една от запазените марки на примата на родната популярна музика. Понякога обаче, човек стъпва накриво, не само в преносен, но и в буквален смисъл на думата, а последствията и в двата случая не са никак приятни.

Голямата ни певица, която пълни залите с лекота на своите концерти, известно време ще си даде почивка, но не планирана, а принудителна, защото си е навехнала глезена, на който сега почти не може да стъпва, гласи информацията в столичен ежедневник. Не е трудно да повярваме, защото ежедневието на примата е динамично, особено когато тя е в творчески ритъм, и явно в бързината се е случило и грешното стъпване.
Лили Иванова се хвали, че на тези години ще се чекне на пилон
За щастие на Лили Иванова обаче, охлузването не е толкова сериозно, защото можеше да бъде и много по-лошо, и да се наложи дълго да си полежи у дома, за да го лекува. Всъщност за цялата ситуация разказва бившата помощница на певицата – Мария, която я навестила в мезонета й, за да й занесе мартеница. Когато видяла в какво състояние е тя, много се притеснила, защото Лили Иванова куцала.
Не става ясно къде и кога примата е изкълчила крака си, но грижите за неговото възстановяване започнали почти веднага, така че много скоро голямата певица отново ще може да обува така любимите си високи токчета, но и повече да внимава как ходи с тях.

Именно Мария, която е бивш служител на Дома на ветераните на изкуството и културата в столичния квартал “Захарна фабрика”, се погрижила за масажите на ходилото на певицата, в които била много веща. Освен това й приложила и една много ефикасна рецепта за навехнат крайник, а след процедурата Лили Иванова се почувствала далеч по-добре.
Феновете на Лили Иванова посърнаха след тази новина
Поне, когато си е у дома, сме сигурни, че Лили Иванова ще залага вече на ниски обувки или на маратонки, ако е решила да поспортува малко в домашния си фитнес. Иначе за любовта и към токчетата може да се напише цял роман. Певицата винаги е била категорична, че когато една жена, която е и кумир на публиката, излезе на сцената, високите токчета са абсолютно задължителни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Известните личности с най-дългите истински имена

Името и фамилията са нещо като норма в повечето страни, но това далеч не се отнася за всяка култура. Разбира се, понякога се добавя бащино или още няколко допълнителни имена. И известните хора, разбира се, не са изключение. И докато мнозина са познати с прости версии на имената си (или […]