Диляна Попова гореща и на тъмно с Павел и Венци Венц ВИДЕО

Грациозната актриса и моделка Диляна Попова се превърна във вдъхновение за дуета Павел и Венци Венц. Най-новата им песен излиза със стилно и минималистично видео, режисирано от самия Павел, в което красивата моделка взима участие.

За Диляна момчетата казват, че е била единствената опция да влезе в ролята на Музата от текста на парчето и че ако не се беше съгласила, „Призрак“ нямаше да има клип. 
Диляна Попова и Славена Вътова оцеляха като по чудо след сблъсък със…

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Павел и Венци Венц са музикален тандем вече повече от 10 години, а някои от песните им се превърнаха бързо в хитове. И за да покажат, че още могат да са на гребена на вълната, а и за да отбележат дългогодишното партньорство на музикалната сцена, двамата направиха и премиера на новия си емоционален проект, озаглавен “Призрак”.
Изловиха Диляна Попова и новия мъж на улицата как се… ПАПАРАШКИ СНИМКИ
Предвиден е и голям концерт на 31 март, където за първи път те ще се появят с банда на живо. Но дали изкусителната Диляна Попова ще се качи на сцената до тях, за да прикове отново погледите, не се знае засега.
“Призрак” прилича на любовна изповед, но както Павката и Венц признават, е всъщност много личен поетичен разговор с Музиката и Музата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Елица от "Игри на волята" пак се пусна гола, стана й навик СНИМКИ 18+

На Елица май й хареса да позира без дрехи, защото след скорошната й съвместна фотосесия с Алекса, в която двамата са полуголи, ето, че сега бюрнетката се пуска и сама, и отново без никакъв плат по себе си. Профилът на Елица съвсем е заприличал на тези, които могат да се […]