Слави Трифонов признал пред много близък човек, че умира, помолил го да…

Актьорът Камен Воденичаров спасил в труден момент Слави Трифонов, когато получил паникатака. Затова сподели самият той, признавайки за приятелството си с гологлавия шоумен.

Случката се разиграва преди време на път към Бургас, където двамата имат участие. Пътуват безпроблемно с „БМВ“-то на Камен, когато Слави получава внезапно силно сърцебиене и обявява, че умира.
Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ

Воденичаров реагирал хладнокръвно – спира колата и моли Трифонов просто да се разходи, дишайки. Камен успокоява Слави, че няма да умре, но след настояването на Дългия, че до кончината му остават броени минути, Воденичаров подкарва към болницата в Бургас.
В крайна сметка всичко се размина с паникатака.
“Слави има особено отношение към здравето си. Щом реши, че леко го е клъвнал щъркелът, вече край. Каза, че умира. Накарах го да излезе навън да подиша малко въздух. Но му обясних, че е по-добре да отидем до Бургас, ако иска да умира, поне да е в болница, така щеше да е по-добре”, с чувство за хумор коментира критичната ситуация с днешна дата Камен Во, пише “Уикенд”.
Влади Въргала: Толкова много се изговори, излизам и ще кажа истината за Слави Трифонов ВИДЕО
Водещият в телевизията на Слави е категоричен, че Трифонов е един от малкото му истински приятели, въпреки че са се карали много пъти.
“Останаха ми най-истинските приятели. С тях драмите са изживени, простени. Много важно е да можеш да простиш, защото никой от нас не е идеален“, казва Воденичаров. Още от самото начало той е изяснил в разговор с Дългия, че с радост би се включил в телевизията му, но не и в партията му.
“Мисля, че Слави ме разбра. Като цяло конструкцията на българския политически живот след 1989 г. остана по-близо до онази партийна номенклатурна ченгеджийска структура и система, която си има свой собствен интерес. Не е толкова чиста и с намерение да се представят отделни групи от хора. Затова не искам да участвам в партии”, обяснява мотивите си пред Дългия Воденичаров.

В момента Камен Воденичаров се чувства добре и е в лятната си отпуска. Той също се оплаква от здравословни проблеми, свързани с гастрита му. Забелязал обаче, че когато е в чужбина и яде качествена храна, стомахът му не създава ядове. От години Воденичаров не дава интервюта, освен ако не са на политически или обществени теми.
“Абонат съм на жълтата преса от години, непрекъснато се пише за някакви измислени драми и скандали с мен. Напоследък съзнателно започнах да избягвам да показвам в социалните мрежи мои лични снимки и мисли, защото ги тълкуват с небивалици”, обяснява актьорът, който не спира да работи и през лятото.
“Непрекъснато съм фокусиран върху това, което правя. Имал съм по-неангажиращи връзки, живял съм в една долче вита среда. Но сега и животът е по-различен”, казва Камен Во. И е категоричен, че никога не е искал да емигрира, макар, че обожава Барселона и много искал да живее там.
“Исках да си купя жилище в Барселона и лятото да ходя, но не успях да събера парите”, чистосърдечно признава талантливият Камен Воденичаров./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Банани, вибратори и голота - коя е поредната звезда, съдена за сексуален тормоз

През цялата си кариера Лизо е имала позитивно отношение към тялото си, въпреки множеството критики, които е отнасяла по свой адрес. Самата тя дори свободно се нарича “дебела” и все още често публикува снимки и видеоклипове в социалните мрежи, с които цели да покаже, че увереност не ѝ липсва, напук […]

Subscribe US Now