От какво се срамува Селена Гомес

Селена Гомес пуска албума си Revival още през 2015 г. и тогава взема смело решение за снимката, която да сложи за обложката му. Сега, няколко години по-късно тя признава, че изобщо не се гордее с избора си и обяснява защо.
Селена споделя, че сега се срамува от този момент в кариерата си, но преди години е имала нужда да изрази себе си на едно по-дълбоко ниво.
“И беше избор, който не ме направи щастлива, но мисля, че направих най-доброто, което можех, поне опитах да бъда себе си”, допълва тя в интервюто за The Hollywood Reporter.
Певицата разкрива още, че понякога ѝ харесва да се чувства секси, но това не означава, че иска да го показва и да го прави за някой друг, а за себе си.
Всъщност, на корицата на албума Revival Селена позира гола, но е закрила тялото си с ръцете и косата си.
И въпреки че черно-бялата снимка действително оставя повече на въображението, отколкото да показва тяло, звездата признава, че не се е чувствала спокойно по време на фотосесията.
“Имаше го натискът да изглеждам по-зряла за албума си Revival. Усещах, че трябва да покажа кожа… Но не мисля, че съм такъв човек.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Семейни войни: Сузанита вади кирливите ризи на Орхан Мурад, готви му гнусотия СНИМКИ

Преди няколко седмици Сузанита втрещи с новината, че е бременна. Тогава тя показа наедряло коремче и кой е бъдещият татко. Приказката при нея продължи твърде кратко, тъй като вече се е разделила с бащата.  Малката певица, която имаше проблеми с наркотиците, излезе с нова порция провокация. Потвърди слуховете, че не […]

Subscribe US Now