Как изглежда порасналата дъщеря на Алекс Раева

Някои известни личности популяризират децата си още от малки, като публикуват техни снимки и споделят важните моменти от развитието им с феновете си.
Други правят точно обратното – оставят децата си сами да решат дали да бъдат публични личности и да изградят облика си така, както искат, когато пораснат.
Обичаната певица и телевизионна водеща Алекс Раева е по-скоро от втория тип. Тя публикува снимки на дъщеричката си изключително рядко.
Винаги се старае и да я снима някак по-загадъчно, за да не разкрива напълно как изглежда малката Лиа, която се роди през 2019 г.
На последната снимка, която Алекс Раева качи в своя Instagram, виждаме момиченцето с тенис ракета в ръка и страхотна розова шапка, която закрива половината ѝ лице.
“Спортистка – хипарка”, написа водещата под кадъра на тригодишната Лиа, която си личи, че е станала една прекрасна малка дама.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Христо Стоичков отново се показа във "Фермата" и... СНИМКА

Легендарният Христо Стоичков пак се озова във „Фермата“, след като веднъж вече беше в стопанството като специален гост, работи рамо до рамо с участниците и си тръгна по живо по здраво. Сега Камата отново се завърна, за да даде кураж на риалити героите, които успяха да стигнат до средата на […]