Край! Андреа забрави за Кобрата, ето кое е новото й гадже СНИМКИ

Фолк звездата Андреа почти е заличила от живота си спомените от връзката си с Кубрат Пулев. Русата фурия вече има нов мъж до себе си, с когото се показа на рожден ден на свой приятел.

Новият на Андреа е млад музикант и видимо изпълнителката на “Егоист” се чувства щастлива в негово присъствие. 

Неотдавна Андреа сподели в интервю, че вече е зачеркнала страницата с Кобрата и откровено заговори за нов човек в живота си.  “Да, имам човек до себе си. Музиката ни събра. Много си допадаме като характери и сме много щастливи. Не искам да коментирам повече”, казва тя. 
На рождения ден на ПР-ът Наско Лазаров тя се появи с новото си гадже. Той се казва Виктор и по професия е цигулар. На Нова година двамата ще имат общо участие в Брюксел. Все още не живеят заедно. 

Прокрадва се тезата, че певицата си прави реклама с въпросния красавец и че ги свързва само приятелство. Зложелатели твърдят, че Андреа иска да натрие носа на Кобрата, който преди няколко дни също обяви, че има нова жена до себе си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Рекордът е факт - Лео Меси изпревари яйцето

След спечелването на Мондиал 2022 празненствата в Аржентина едва ли ще спрат скоро. Като в социалните мрежи е пълно с видеа, на които се виждат как хиляди хора са излезли по улиците на Буенос Айрес. Радостта е голяма, защото това е трета световна титла за страната и първа от над […]

Subscribe US Now