Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от “Един за друг” СНИМКИ

Една от най-запомнящите се двойки от риалити формата “Един за друг” спира със състезателния характер на шоуто, след като се установи, че ще стават родители. 

Игрите са доста опасни и лекарският екип не разрешава на бъдещата майка да продължи състезанието и двойката да се бори за голямата награда. Но пък им позволиха, ако желаят, да останат да пребивават във вилата на любовта с останалите участници и да съпреживеят с тях финала, който е след няколко дни. 

Виктория и Георги са тези, които научиха в шоуто, че ще стават ордители. Бебето е направено по време на самия формат, а красивата Вики е в съвсем начален стадий на своята бременност. 
Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за благата вест. “Всеки ден го казвам и пак ще го кажа, това е най-хубавият ден във Вилата на любовта”, казва Кристина, хваната за ръка с любимия Артьом.
Сватбата на Жорката и Викси ще бъде през юни и вече почти всичко е готово за това знаково събитие, а покана са получили всички участници от псоледния сезон на рейтинговото шоу./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Деси Цонева претърпя инцидент, всички се питат да не е станала порно актриса СНИМКИ

Деси Цонева отново претърпя битов инцидент, който я извади извън строя на здравите и енергични хора. Тя стресира близките си с поредна цицина и обясни подробности за случилото се.  Щерката на Митко Цонев се появи с лепенка на носа си, след като е пострадала вкъщи.  Вечно усмихнатата Деси гледа положително […]

Subscribe US Now