Деси Цонева претърпя инцидент, всички се питат да не е станала порно актриса СНИМКИ

Деси Цонева отново претърпя битов инцидент, който я извади извън строя на здравите и енергични хора. Тя стресира близките си с поредна цицина и обясни подробности за случилото се. 

Щерката на Митко Цонев се появи с лепенка на носа си, след като е пострадала вкъщи. 

Вечно усмихнатата Деси гледа положително на случката и не се спряга особено от болката, която изпитва. А какво се е случило?! Деси удря носа си в един от шкафовете у тях. В следствие на удара има неприятна гърбица на дихателния си орган и леко ожулване. 
Тя няма притеснения от лепенката на носа си и не смята, че това я загрозява. Деси качи няколко снимки, с които доказа, че е над нещата и в никакъв случай не е кифлата, за каквато я определят доста от медиите.
Но Деси успя да прикове вниманието и върху нещо друго – облеклото си. На един от кадрите я виждаме със спортен екип, на който е изписан един от най-известните порно сайтове. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Родна миска бе жестоко посечена от КАТ СНИМКА

Носителката на титлата “Мисис България” Валери Стефанова получи глоби от КАТ на стойност 1800 лв. Всичките наказания на красавицата са за превишена скорост. Брюнетката сподели с последователите си в мрежата снимка на получените актове и написа сама за себе си: „Така става, като обичам бързите скорости“. Пред екип на “Телеграф” […]

Subscribe US Now