Дуейн Джонсън продава шампоани – от какво недоволстват хората

Дуейн Джонсън е доказал, че може да се справи успешно с всичко, с което се захване, a кечът, филмовата индустрия и бизнесът с текила са само някои от примерите.
Наскоро Скалата реши да пусна собствена серия козметични продукти, които са насочени най-вече към грижа за татуираната кожа – Papatui. Защото добре знаем, че самият той има не една и две татуировки по тялото си.
Оказва се обаче, че Papatui предлага и шампоан и балсам в едно, което накара доста хора да се зачудят какво се случва. В социалните мрежи се споделят снимки от търговската мрежа, на които се виждат, че до въпросния продукт на Papatui стои рекламен надпис с лика на Джонсън.
На него закачливо пише, че косата му би харесала този шампоан и балсам в едно. Но хората се чудят защо Дуейн Джонсън е решил да продава шампоани при положение, че е плешив.
Въпреки тези критики, според Metro.co.uk продуктите на Papatui се радват на добри отзиви в социалните мрежи от хора, които вече са ги използвали. А и едно от предимствата им е, че са на достъпна цена – 7.99 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чарлз и Камила - 19 години брак и добро настроение

Крал Чарлз и кралицата-консорт Камила имат специален празник днес – на 9 април преди точно 19 години двамата сключват брак и официално стават семейство, въпреки че връзката им е започнала години преди това. Тогава все още принц Чарлз и Камила Паркър Боулс се женят с гражданска церемония в Уиндзор Гилдхол […]

Subscribe US Now