Ето как е изглеждал Маги Халваджиян преди 36 години СНИМКА

Успешният продуцент Маги Халваджиян изненада последователите си в социалните мрежи със своя снимка от младите си години. Кадърът е направен преди цели 36 години и по нищо не личи, че това е арменецът. 

Продуцентът на музикалното шоу “Звездите в нас” е пусна колаж с две свои снимки – една отпреди 36 години и една от наши дни. 

Негов приятел във Фейсбук използва чувството си за хумор, като пише, че Маги “става все по-грозен”. Вместо да се обижда, дългокосият продуцент и режисьор отчита факта, че за разлика от външната красота, с годините става все по-мъдър. 
Останалите коментари по адрес на външността на Маги са все положителни. Всички го намират за готин – и преди, и сега. Последната му визия на хората напомня на лъв. “Лъвът е царят на животните, а Маги – на телевизията”, гласи един от коментарите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Камерън Диас е нервна и развълнувана

Изминаха осем години, откакто Камерън Диас спря да играе. Но сега звездата от “Ангелите на Чарли” зарадва феновете си, завръщайки се към киното с участие в нов филм.  Отново предстои да видим актрисата на големия екран – този път рамо до рамо с Джейми Фокс в “Back in Action” на […]

Subscribe US Now