Ето как Господин Морков изгони Генчо МВР-то от “Фермата” СНИМКИ

Силни мъже със забавни прозвища се сблъскаха на Арената във “Фермата”, а единият напусна риалитито завинаги. Потомственият полицай Евгени, който се прочу в предаването като Генчо МВР-то, отпадна след тежък сблъсък с диетолога Влад.

Литовецът, живеещ в България, е по-популярен като г-н Морков, защото често приготвя вкусни ястия с растението. Въпреки че поведе убедително и се справи перфектно с цепенето на ритловица, рязането на летви, коването на дървена стълба и търкалянето на гума, Евгени загуби двубоя със 7 на 8. Съперникът му подреди умно точките си, игра стратегически и демонстрира феноменална издръжливост.
Отстраненият от “Фермата” Гечо пред БЛИЦ: Валерия застраши човек, а аз напуснах с високо вдигната глава!

Влад се справи по-бързо при стрелбата по кенчета и разгроми опонента си в решителната битка, в която участниците трябваше да удържат върху раменете си лост с над 100-килограмова тежест. Евгени се огъна пръв, а липсата на издръжливост обясни с болка в кръста и проблеми с бъбреците.
Участници облизаха сексапилната Камелия във “Фермата” СНИМКИ 18+
“Да участвам във “Фермата” беше мечта и за мен, и за дядо ми, който вече не е между живите. Това е голямо преживяване, което най-вероятно никога повече няма да изживея”, зави той на раздяла с останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Маги Халваджиян тръгна с охрана заради...

Маги Халваджиян отскоро е придружаван от охрана, а причината за това със сигурност събужда любопитството на феновете и последователите му в социалните мрежи. Топ продуцентът на Нова телевизия навсякъде е следван от своя гард, независимо какви събития посещава, включително и когато ходи на купони или културни мероприятия. Ето как е […]

Subscribe US Now