Остана ли бездомен след развода Джейсън Момоа

Само преди броени дни стана ясно, че е настъпил окончателният край на връзката между Джейсън Момоа и Лиза Бонет. Две години след раздялата им, актрисата e подала молба за развод, който бързо е бил финализиран. Сега актьорът от “Аквамен” е напълно отдаден на нещата, които обича.
Най-новият проект на Джейсън Момоа е документалната поредица On the Roam, чиято премиера е съвсем скоро – на 18 януари по Max.
Сериите проследяват приключенията на актьора по време на пътуването му из Щатите и срещите му с различни местни занаятчии. Чрез техния опит самият той изработва предмети, а и се сдобива с колекционерски такива, които после продава на търг.
И това се оказва печеливша стратегия, не само защото сумата отива за благотворителност, а и защото Момоа на практика просто няма къде да ги държи.
“В момента дори нямам дом. Живея на път”, признава Джейсън Момоа в интервю за Entertainment Tonight.
Актьорът обаче се наслаждава на по-свободния си начин на живот, особено предвид натоварения си работен график. Освен това се радва и на реакциите на хората, които се изненадват да го видят в родните им места.
“Винаги съм на странни места. Ще ме намерите на пътя. Така е през цялото време. Хората казват: “Какво, по дяволите, правиш в родния ни град?”
В интервюто Джейсън Момоа споделя също, че му харесва да бъде сред обикновени хора, да снима и да бъде любопитен към всичко. Именно интересът му и го подтиква да се впусне в търсене на вдъхновение от хората, които създават изкуство с ръцете си.
“Това са нещата, които наистина искам да правя и се надявам да създам нещо, което да отиде за благотворителност. Чувството е хубаво. Да правя това, което искам”, казва още актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вуйчото на Кейт Мидълтън има основания да е бесен

Малко преди Коледата на 2023 г. беше излъчен последният епизод на The Crown – сериалът, който в шест сезона проследи царуването на кралица Елизабет Втора. Базиран на действителни факти и с нито едно променено реално име, той разчиташе и на фикцията, когато трябваше да пресъздаде някои лични моменти от живота […]

Subscribe US Now