Сески предизвикателния тоалет на съпругата на Мирослав Бърняшев

Въпреки че вече от няколко години Мирослав Бърняшев не е част от WWE, той успя да намери своя нов дом в друга федерация – AEW. 
За съпругата му Си Джей Пери обаче кариерата в кеча сякаш остана на заден план и в момента тя се изявява като създател на съдържание, за което хората трябва да плащат, ако искат да гледат.
Последно обърнахме внимание на съпругата на Миро, както е известен в кеча сега Бърняшев, преди доооста време, но сега поправяме тази грешка. Просто защото Си Джей Пери успя да ни залепи погледите към профила си в Instagram.
В един от последните си постове в социалната мрежа Пери споделя няколко снимки от появата си на седмицата на модата в Ню йорк. Тя не само показва секси роклята с дълбоко изрязано деколте, с която е била на събитието, но и снимки от приготовленията си.
На една от тях виждаме как Си Джей Пери позира с роклята си, която тепърва ще облече, но впечатление прави, че е почти чисто гола.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Дейвид рискува всичко заради Виктория

Дейвид и Виктория Бекъм са една от двойките, които ни доказват, че любовта може да живее дори под светлините на прожекторите, и то в продължение на повече от две десетилетия. Двамата са преминали през много върхове и спадове и въпреки че си мислим, че знаем всичко за отношенията им, това […]