Инфарктна ситуация в “Един за друг”! Припаднал участник, всички пищят от ужас

Риалити формата за двойки “Един за друг” е сред най-гледаните предавания в момента и хиляди зрители снощи станаха свидетели на инфарктна ситуация с припаднал участник. 

От продукцията нагърбиха участниците с много тежка игра, на която едно от крехките момичета не издържа и се свлече на земята, а останалите започнаха да пищят и да се суетят до безжизненото тяло. 
Всяка двойка трябваше да държи въже, което е завързано за кофа с течност над главата на половинката им. И когато пуснат въжете – цялата течност се излива върху човека отсреща. 

Крехката Габи бе сред първите, които пусна въжете и колабира на терена. Всички участници се изплашиха и започнаха да пищях от страх и ужас. Половинката на Габи – Десислав, веднага се отказа от играта и се притече на помощ. Медицинският екип също реагира светкавично. 
Оказа се, че на Габи й е прилошало, тъй като не е била закусвала. Така се превърна в една от номинираните двойки. Уви, останалите имаха право да спасят една от двойките и решила именно на тях да дадат шанс. 
От състезанието си тръгнаха Надежда и Симеон, а на тяхно място продукцията вкара известните инфлуенсъри Артьом и Кристина. Това не се понрави на зрителите, които искат обратно забавната Надежда и вън разглезените инфлуенсъри./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитостите, пристрастени към хазарта

Когато чуем за зависимости, най-често вероятно се сещаме за наркотиците и алкохола. Често обаче и забравяме за една друга зависимост, която не е свързана с употребата на субстанции, но също може да съсипе човешки животи. И това е хазартът. Разбира се, има хора които не се пристрастяват към него, но […]

Subscribe US Now