Кейт Хъдсън и семейната идилия

Кейт Хъдсън, освен успешна актриса, а напоследък и прохождаща певица, е и щастлива майка. Преди борени дни 43-годишната звезда сподели симпатично видео в своя Instagram профил за да отбележи рождения ден на своето най-голямо дете – сина си Райдър, който навършва цели 19 години.
“Този млад мъж притежава цялото ми сърце”, гласи посланието на Кейт към видеото. И продължава: “Забавен, любящ, мил, лоялен, чувствителен – това е Райдър, милият ми син. Обичам да отбелязвам деня, в който е роден. Защото неговото раждане промени живота ми завинаги и донесе толкова много радост и смях всеки ден. Обичам те безкрайно, Райдър. Честит рожден ден.”
Kъм публикацията Кейт добавя кадри, които показват как тя и Райдър прекарват времето си заедно – дали в тренировки на балетни пози, или имитирайки Хари Стайлс, облеклото и британския му акцент. Или пък просто позирайки за стоплящи сърцето снимки през годините.
19-годишният Райдър е плод на любовта между Кейт и бившия ѝ съпруг Крис Робинсън – фромтмен на американската рок група The Black Crowes, припомня HollywoodLife. В момента актрисата е сгодена за Дани Фуджикава. Предложението за брак бе направено преди цели четири години, още от момента, в който двамата започнаха романтичната си връзка. Но явно зсега брак не се планира, въпреки че двойката вече има дъщеря – Рани Роуз, родена през 2018 г. Освен Райдър и Рани, Кейт има и 11-годишен син Бингам от бившия си годеник Мат Белами.
Наскоро Кейт изненада своите фенове с новината, че ще издава музикален албум. Оказва се, че звездата има певчески заложби и затова не се колебае да се изяви в това ново амплоа. Точно дата засега не е обявена, но се предполага, че албумът ще се появи някъде през настоящата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

35 г. дори Катето Евро не знаеше, че тази гласовита дама е изпяла песните й в "Оркестър без име" СНИМКИ

Да си част от култовия български филм “Оркестър без име” и 35 години никой да не знае за тебе – това е орисията на Нели Цонева от Стражица, изпяла песните на Рени в ресторанта край морето. Джаз певицата излиза от пълната анонимност едва през 2016 г., и то благодарение на Катерина […]