Като нова: Деси Слава е неузнаваема след як фитнес СНИМКИ

Скоро от пухкавата Деси Слава няма да има спомен, ако съдим по това, което прави в последно време гласовитата поп фолк дива. Наскоро тя показа нагледно не само колко много е отслабнала, но и как е решена да извая супер фигура.

На кадрите от фитнес залата изпълнителката е в компанията на колегата си и добър приятел Азис. Очевидно блондинката е решена да разхожда нова фигура по плажовете това лято, като за целта следва стриктно инструкциите не само за упражнения, но и като хранителен режим.
Деси Слава смая всички с това признание, феновете й са бесни… СНИМКА
Преди време Деси бе признала, че има проблеми с килограмите, но не заради прекаляване с храната. Ето, че сега ни изненадва повече от приятно.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Desi Slava (@desislavaofficial)

Ужас! Деси Слава участва в тройка с мъж и още една жена ВИДЕО
Дали желанието на Деси Слава да се втали ударно е породено от нов мъж в живота й или се дължи на силно желание да изглежда добре, предстои да разберем. В скорошно тв интервю тя бе споделила, че се наслаждава на живота, не мисли за мъже, но е отворена за нови срещи./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Цвети Радойчева изкушава с нов горещ, летен хит ВИДЕО

“Love in Sofia” е най-новия сингъл на ангелогласната поп изпълнителка Цвети Радойчева. Песента е по нейна музика, а текста е дело на Йордан Гетов, аранжимента е на Росен Стоев-DJ Rossko. В парчето, което завладява още от първо чуване с модерното си клубно звучене, Цвети разказва за нежна любовна история между двама влюбени, […]

Subscribe US Now