Инцидентът, който майката на Дуейн Джонсън е претърпяла

Дуейн Джонсън не е крил, че обича своите родители и държи изключително много на тях, макар и през годините да са имали търкания помежду си.
Напоследък Скалата дори доста често ни прави свидетели на щедрите подаръци, които поднася на майка си Ата Джонсън. Но Дуейн Джонсън е преживял доста стряскаща ситуация, свързана с майка му.
В профилите си в социалните мрежи актьорът публикува снимка на автомобил, който очевидно е претърпял катастрофа. В описанието той пояснява, че колата е на майка му и инцидентът се е случил късно през нощта.
Джонсън не споделя какво точно е състоянието на Ата, но уточнява, че тя ще успее да се възстанови. За да докаже, че майка му е борбен човек, Дуейн Джонсън припомня, че тя е преборила рак на белите дробове, преминала е през тежък брак и е оцеляла след опит за самоубийство.
Скалата завършва поста с откровението, че има един останал жив родител и напомня на всички ни да прегърнем родителите си, защото не знаем кога ще получим обаждане в три през нощта, което не искаме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Целят Ивана с ножове, а Глория пищи: Пази се ВИДЕО

На смразяваща кръвта сцена с участието на певицата Ивана станахме свидетели всички, които я следваме в Инстаграм. Там тя е качила страховито видео, в което я целят с ножове.  И въпреки че всичко това се развива пред погледа на нейната дъщеря Теодора, най-шокирана от случилото се оказа колежката й Глория.  […]

Subscribe US Now