7 години по-късно – Дженифър Лопес продаде пентхауса си в Ню Йорк за 25 милиона долара

През последните няколко години Дженифър Лопес постави музикалната си кариера на заден план за сметка на филмовата.
И това определено се отрази негативно на турнето ѝ, като се наложи не само да отмени няколко дати заради слаб интерес, но и промени името му.
През последните седем години Дженифър Лопес изпитва и друг голям проблем. Оказва се, че за това време тя не е успявала да намери подходящия купувач за пентхауса в Ню Йорк, който продава.
Но годините, прекарани  в продажба на имота, са приключили, защото от People разбираме, че Лопес най-сетне е успяла да продаде жилището за 25 милиона долара. Апартаментът разполага с четири спални и седем и половина бани.

Дженифър Лопес го е закупила за 20 милиона долара през 2014 г., като само няколко години по-късно – през 2017 г., го обяви за продан за 27 милиона долара. Очевидно е, че не е успяла да вземе исканите от нея пари, но все пак е продала пентйауса за повече, отколкото го е купила.
През тези седем години на няколко пъти Лопес е сваляла апартамента от продажба, но след това отново го е пускала. Напоследък изпълнителката прекарва повече време в Лос Анджелис с Бен Афлек, като през миналата година двамата закупиха имение в Бевърли Хилс за 60 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

22-годишният чех, който не се страхува от Рафа Надал

Най-накрая изглежда, че Рафаел Надал се връща към познатата ни форма и контузията, заради която пропусна цялата минала година, най-сетне отшумява. Испанецът издържа физически битката с Педро Качин, която продължи над три часа, за да се класира за четвъртия кръг на Mutua Madrid Open. Там Надал трябва да срещне наглед лесен противник […]

Subscribe US Now