Хилда Казасян с три аборта!

Джаз певицата Хилда Казасян е най-позитивният и усмихнат член на журито на шоуто за имитатори „Като две капки вода“, макар съдбата да не е била милостива към нея и да й е изпращала редица изпитания.

Първият най-голям удар за изпълнителката е по време на брака й с обичания актьор Чочо Попйорданов, който си отиде от този свят преди девет години. Запознават се на Великден, а Попйорданов е очарован от нея още на първата им среща. Той разбира, че дъщерята на Вили Казасян обича да пазарува с кошница и веднага й поднася специално купен модел.

Плановете й да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се провалят буквално часове преди сватбата, когато тя разбира, че бъдещият й съпруг си е поръчал официален костюм. „Научих това два дни преди събитието. Казах си, че не мога да отида по дънки и трябва да се подготвя. На Римската стена имаше шивашко ателие. Отидох и се примолих: „Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя“. Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше, бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има джуфка. Нямаше време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка“, връща лентата Хилда.
След като двамата се подписват, събират приятелите си на почерпка. Бракът им обаче продължава само осем години и малко преди да осиновят дете, двамата се разделят. „С Чочо много искахме дете. Имахме три неуспешни опита, завършили с аборт. Тогава наистина не вярвах, че ще родя и затова си мислехме да осиновим. Винаги съм намирала това за нещо съвсем нормално“, с болка разказва Хилда.
Първият аборт ги плаши, вторият ги сплотява, а третият ги разделя. По-късно актьорът коментира, че съдбата го е насочила в друга посока. След сериала „Дунав мост“ Попйорданов се жени за Йоана Буковска. В началото Хилда не крие, че преживява болезнено раздялата.
След смъртта му споделя, че бракът им се е разпаднал не заради Йоана, а защото са били твърде млади, съвсем еднакви, като брат и сестра, от една кръвна група, пише „Галерия“./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ужас! Синът на Рени тръгна по лош път! Ето какви ги върши 17-годишният Борис ВИДЕО

Синът на фолк дивата Рени е тръгнал по много лош път, забеляза репортер на БЛИЦ. Неотдавна в свое интервю певицата призна, че има проблеми със 17-годишния Борис, който е напуснал семейното жилище и е отишъл да живее при баща си.  Вече година и половина големият син на Рени не е […]