Коя е най-стилната дама във Великобритания

Когато говорим за стилни жени във Великобритания, със сигурност първо в съзнанието ни изниква Кейт Мидълтън. Именно принцесата на Уелс неведнъж оглавява подобни класации с безупречната си визия, но този път списание Tatler определя друга като по-по-най.
Акшата Мурти е съпругата на настоящия британски премиер Риши Сунак. 43-годишната дизайнерка и дъщеря на индийски милиардер е поставена на първо място в класацията за най-добре облечени известни личности на Острова. А зад този успех стоят не една и две прояви на стил, за който дълго се говореше.
Жената до министър-председателя е известна със своя “тих лукс”, като дори да я видим по маратонки и пола, трябва да сме сигурни, че струват много и са на известна марка. Дори на училищно състезание тя се появява с чехли за нaд 700 долара – просто така е свикнала.
Но напоследък тези нейни скъпи модни избори биват все по-често критикувани и Мурти, която е голям фен на Gucci, се наложи да разнообрази гардероба си с дрехи на по-достъпни дизайнери, за да не предизвиква гнева на избиратели и данъкоплатци. Това обаче не ѝ попречи да си остане все така стилна във всяка една ситуация.
От изданието сравняват стила на Акшата Мурти с този на Джаки Кенеди, въпреки че напоследък често ѝ липса малката шапчица на главата, както и няколкото реда перли. Но нейният “съвременен дипломатично-декадентски тоалет” всеки път успява да се превърне в център на внимание.
Интересното е, че в топ 10 на Tatler не попада нито Кейт Мидълтън, нито някоя друга дама от кралския двор. На осмо място обаче е съпругът на принцеса Беатрис – Едуардо Моци. Цялата класация ще бъде публикувана през септември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Галин скочи на Тото и призна кое му изяде главата ВИДЕО

Галин е поредният, който се опълчи срещу ТоТо, като разкри пред феновете си какво мисли за колегата си от хип-хопа, който в последно време попадна под ударите на общественото мнение и продължава да отнася як хейт. Във видео, качено в профила на Галин в Instagram, той отговаря на зададен му […]

Subscribe US Now