Още за тайната сватба на Крис Евънс

Новината за сватбата на Крис Евънс и Алба Баптиста беше изненадваща, но и очаквана. Двамата са заедно от година, освен това изглежда се забавляват прекрасно заедно и изглеждат като хармонична двойка.
За сватбата им от изминалата събота обаче се знае съвсем малко. Според People обаче младоженците са купонясвали в дома на 42-годишния актьор от “Капитан Америка” в Бостън, като за целта е имало издигнат дансинг и голяма тента.
Сред гостите са забелязани Емили Блънт и Джон Красински, които са отседнали в хотел в града. Партито е продължило в частен имот в Кейп Код, а сред останалите гости са били Робърт Дауни-младши със съпругата си, Скарлет Йохансон и Колин Джост, Крис Хемсуърт и Елза Патаки, както и Джеръми Ренър.
От People припомнят, че Евънс е казвал в интервю: “Това е нещо, за което мечтая – съпруга, деца, да имам семейство”. И припомнят, че откакто е с 26-годишната португалска актриса, той никога не е бил по-щастлив.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поли Генова си щракна циците и издаде голяма тайна СНИМКА 18+

Поли Генова показа доста шокираща снимка в Инстаграм, която акцентира върху гърдите и корема й. Ясно е, че певицата не се слави с голям бюст, но пък за сметка на това отприщи вълна от коментари относно наедрялото си коремче.  Последователи на Поли определиха снимката като тъпа и не обърнаха внимание […]

Subscribe US Now