Футболистът и вълците

През летния трансферен прозорец обичайно се извършват най-големите, а понякога и неочаквани трансфери във футбола. Този на Диего Коста в Уулвърхямптън можем спокойно да определим като изненадващ.
Роденият в Бразилия нападател е печелил два пъти титлата в Англия с екипа на Челси и два пъти тази в Испания с Атлетико Мадрид. Но след като прекара миналия сезон в родината си, играейки за Атлетико Минейро, беше ясно, че големите мачове за Коста са вече в миналото.
Но все пак е решил да се възползва от възможността отново да играе във Висшата лига, макар и за отбор, който по-скоро ще се бори за оцеляването си, отколкото за спечелването на купа или класиране за евротурните. Факт е обаче, че Диего Коста бе представен по-доста ефектен начин.
Във видео, споделено в социалните мрежи, Уулвърхямптън, които са известни като “вълците”, представиха нападателя с… вълци. Вижда се как Коста държи здраво синджири, за които са закачени три вълка. Съвсем истински и страховити.
Пред клубния сайт нападателят признава, че е бил много изплашен по време на снимките, макар и това да е било различно и приятно преживяване. През ума на Диего Коста са се прокрадвали мисли какво ли би се случило, ако някой от тези вълци реши да се обърне и да го нападне. А след него и останалите два.
За радост, до такава развръзка не се е стигнало, защото вълците са били на снимачната площадка заедно с жената, която ги обучава и се грижи за тях. Футболистът казва още, че обича животните и дори има пет кучета у дома, но никога не е бил толкова близък с вълци, пише talkSPORT.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ангел след "Фермата"8: Стоичков се разкри пред нас като книжка на Ангел Каралийчев! СНИМКИ

Ангел Тенев е един от най-атрактивните участници във “Фермата”6. Той стана част и от тазгодишното осмо издание на риалити формата, но по стечение на обстоятелствата напусна първи стопанството. Въпреки краткия си престой във “Фермата” обаче, Ангел си тръгна с нещо много ценно, в чието съществуване може би вече се бе […]